Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 0-3



Ταπεινωτική ήττα με το καθαρό σκορ 3-0 υπέστη το Κρανίδι από τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου. Είναι κρίμα για όλο αυτό τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο να παρακολουθήσει την μία εκ των πρωτοπόρων του 7ου ομίλου (Κρανίδι)  και έφυγε απογοητευμένος. Η ομάδα της Κορινθίας σαφώς ανώτερη ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έκανε ότι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 9 με κεφαλιά του Χρ. Τσουμάνη. Στο 22 το Χιλιομόδι είχε δοκάρι με τον Μυριώτη. Η μοναδική αξιόλογη φάση για το Κρανίδι έγινε στο 32 όταν ο Μετζιάνι εκτέλεση φάουλ από αριστερά και έδιωξε δύσκολα ο Λέκκας σε κόρνερ πριν φτάσει η μπάλα σε παίκτη του Κρανιδίου. Με αυτό το σκορ έληξε το πρώτο ημίχρονο. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Σκαρτάδος έβαλε έναν ακόμα επιθετικό τον Δαραμάρα για να ισοφαρίσει ,κάτι που δεν έγινε αφού δεκαπέντε λεπτά αργότερα ήρθε η ψυχρολουσία για το Κρανίδι όταν ο Χρ.Τσουμάνης πέτυχε με πλασσε μέσα από την περιοχή το 2-0 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. για το Κρανίδι όχι όμως και για το Χιλιομόδι αφού ο Μυριώτης εννέα λεπτά αργότερα έκανε το 3-0.Κατα την γνώμη μας απο την ομάδα του Κρανιδίου διακρίθηκαν ο Μακρίδης και ο Αναστασιάδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιαννόπουλος Δ. (Μεσσηνίας)
ΚΡΑΝΙΔΙ: Σαπουνάς, Νπάκος, (60’ Καρανικόλας) ,Μπουρελάκος, Μαλτέζος, Κιλασίν, Ψαρρής, Καλατζής, Μετσιάνι, Μακρίδης, Γκαβούδης  (46’ Δαραμάρας), Αναστασιάδης (66’ Λαδάς).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπέκος, Γεώργαρης ( 83 Τσουμάνης Σπ.). Ιατρόπουλος,  Λέκκας, Λαθούρης, Καππόγιαννης ,Μπαστούνης, Τσουμάνης Χ. Μπαλάφας,( 75 Μπαλλής), Μυριώτης ,( 76 Σέννης),Κακογιάννης .


Δεν υπάρχουν σχόλια: