Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΑΚΗ ΣΑΡΑΚΗΝΟΥ



Αγαπητοί φίλαθλοι της ΑΕ Κρανιδίου

Την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα μας η ομάδα μας ξεκινάει το ταξίδι της στο Μαραθώνιο του πρωταθλήματος της Δ Εθνικής Κατηγορίας στο οποίο συμμετέχει για τέταρτη συνεχομένη χρονιά. Σε αυτό το μαραθώνιο πρέπει η ομάδα μας να πάει ενωμένη με ηρεμία ψυχραιμία και αποφασιστικότητα.. Είναι γεγονός ότι προέρχεται από ένα άτυχο αποτέλεσμα στο Κύπελλο Αργολίδας το οποίο όλους μας στενοχώρησε και μας προβλημάτισε. Είναι επίσης γεγονός ότι τέτοια παιγνίδια και αποτελέσματα μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε μιά ομάδα ή να λειτουργήσουν ευεγερτικά .Πιστεύω ότι θα συμβεί το δεύτερο .
Όλοι μας γνωρίζουμε ότι ο έμπειρος προπονητής Γιώργος Σκαρτάδος με την βοήθεια του ικανότατου γυμναστή Θανάση Μαλτέζου προσπαθούν να κτίσουν μία καινούργια ( δυστυχώς για ακόμα μία φορά) ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρους αλλά και άπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι λογικό να έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Αυτοί την στιγμή πιστεύω πως είναι μεγάλο λάθος οι μουρμούρες τα αναθέματα και τα λαϊκά δικαστήρια των καφενείων .
Η ομάδα μας διαθέτει μία διοίκηση που μοχθεί για το καλύτερο και διαθέτει ένα άριστο προπονητικό τήμ και ένα πολύ καλό υλικό ποδοσφαιριστών.
Όλοι μαζί λοιπόν διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές, και φίλαθλοι να σταθούμε δίπλα στην ομάδα και να την βοηθήσουμε με όλους τους τρόπους να πετύχει τους στόχους της
Όλοι το απόγευμα της Κυριακής 20 Σεπτέμβρη στο γήπεδο να χειροκροτήσουμε την ομάδα μας χωρίς μουρμούρες αλλά με χαμόγελο και κέφι.

ΑΚΗΣ ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: