Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ 5-0



Πιάνοντας καλή απόδοση  το Κρανίδι κέρδισε τον Πορτοχελιακό με σκορ 5-0.Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα  ήταν ο Νίκος Μακρίδης που πέτυχε τέσσερα γκολ και έχασε άλλα τόσα. Το σκορ άνοιξε στο 41 ο Μακρίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο 56 πάλι ο Μακρίδης με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της ομάδας του Πορτοχελιακού διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Στο 62 μετά από σέντρα του Καλατζή ο Μακρίδης με σουτ ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0 για να έρθει ο Λαδάς στο 78 με σουτ να κάνει το  4-0.  Ενα λεπτό πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή ο Μακρίδης κάνει το σκόρ 5-0 και τέσσερα τα προσωπικά του τέρματα για σήμερα. 
Διαιτητές του σημερινού αγώνα ήταν οι Ρατσιάτος Ν., Μελέτης Α., Καντζάβελος Γ. οι οποίοι εκτός από την υπερβολική ζέστη που έκανε δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα.
Η Σύνθεση του Κρανιδίου : Σαπουνάς,Μετζιάνι,Μπουρελάκος, Ντάκος, Λαμπρούσης Καλατζής,Γκαβούδης (65 Μαλτέζος) Ψαρρής  (65 Λαφιώτης) Μακρίδης, Αντώνογλου (66 Καπράνης) Λαδάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: