Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΣΠΑΡΤΗ 3-4

Έβαλε θηλιά στο λαιμό της σήμερα η ομάδα μας αφού έχασε μέσα στο Κρανίδι από την ομάδα της Σπάρτης με το αγγλικό σκορ 3-4.Αξίζει να σημειωθεί ότι το σκορ στο 36 του πρώτου ημιχρόνου ήταν 3-3.

Ο ΑΓΩΝΑΣ Με βροχή από γκολ ξεκίνησε ο αγώνας αφού στο 11 λεπτό το σκορ ήταν 2-1.Στο 4 λεπτό ο Κουμπούρας εκτέλεσε ένα πλάγιο έξω από την περιοχή της Σπάρτης ,η μπάλα έφτασε στην περιοχή του Μωησιάδη εκεί έγινε ένα μπέρδεμα με τους αμυντικούς της Σπάρτης η μπάλα έφτασε στον Σπ.Παππά και αυτός με σουτ άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ Κρανιδίου.Η απάντηση για την Σπάρτη ήρθε τρία λεπτά αργότερα όταν η Σπάρτη κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή του Κρανιδίου το χτυπήσαν οι παίκτες της Σπάρτης η μπάλα μετά από κόντρες έφτασε στον Λιώση το σουτ του οποίου απέκρουσε μέσα από την γραμμή του τέρματος ο Βέργος αφού είχε εξουδετερωθεί ο Σωτηράκης για να γίνει το 1-1,Τέσσερα λεπτά αργότερα το Κρανίδι προηγήθηκε με 2-1 όταν και πάλι ο Κουμπούρας εκτέλεσε ένα πλάγιο η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή της Σπάρτης εκεί έκανε γκέλα μπροστά από τους αμυντικούς και ο Κλιάφας με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Στο 15 ο Ψαρρής προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Μωησιάδη το σουτ που έκανε έφυγε ψηλά άουτ. Ένα λεπτό αργότερα νέα ψυχρολουσία για το Κρανίδι όταν ο Γραμματικάκης με ένα ασύλυπτο δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σωτηράκη κάνοντας το 2-2.Στο 25 ο Κουμπούρας εκτέλεσε από την δεξιά πλευρά ένα πλάγιο η μπάλα έφτασε στο ύψος της μικρής περιοχής στον Πουλόπουλο που ανατράπηκε από Γρηγορακάκη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ .Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Γρ.Ψαρρής και έκανε το 3-2.Στο 36 λεπτό ο Τσάκωνας με πλασσε έκανε το 3-3 .Από το λεπτό αυτό και μετά δεν έγινε κάποια καλή φάση μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το Κρανίδι παραλίγο να κάνει το 4-3 αλλά ο Μωησιάδης απέκρουσε καταπληκτικά κεφαλιά του Κουμπούρα στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Από το λεπτό αυτό η Σπάρτη άρχισε να βγαίνει μπροστά και να πλησιάζει στην περιοχή του Σωτηράκη. Στο 58 Ο Σκαρτάδος έβγαλε τον Κλιάφα και πέρασε το Χασακή για να δυναμώσει λίγο την επίθεσή του αλλά δεν του βγήκε. Στο 66 η Σπάρτη απείλησε και πάλι αλλά το σουτ που έκαναν οι παίκτες της Σπάρτης απέκρουσε ο Σωτηράκης .Μετά από δύο λεπτά πάλι σουτ των παικτών της Σπάρτης η μπάλα έφυγε άουτ.Στο 75 κίτρινη κάρτα ο Νούλας. Στο 83 ο Σκαρτάδος έβγαλε τον Σπ.Παππά και πέρασε μέσα τον Αντουλινάκη. Στο 84 ένα μακρινό σουτ του Πουλόπουλου απέκρουσε με ευκολία ο Μωησιάδης. Για να έρθει ένα λεπτό αργότερα ο Κοντάκος και να παγώσει το Κρανίδι αφού με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχρτυα του Κρανιδίου κάνοντας το τελικό σκορ 3-4.Ενα λεπτό αργότερα παραλίγο να γίνει το 3-5 αλλά το σουτ των παικτών της Σπάρτης έφυγε λίγο άουτ.

MVP: Από το ναυάγιο του Κρανιδίου ο μόνος που διασώθηκε ήταν ο Κουμπούρας .Από τρία δικά του πλάγια άουτ προήλθαν τα τρία γκολ και εάν η κεφαλιά που έκανε στο 46 πήγαινε γκολ θα ήταν ο ήρωας της ομάδας.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ διαιτητής της συνάντησης Γιαννόπουλος τα πήγε πολύ καλά..Κάποια λάθη που έκανε δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ: Δύσκολη προβλέπεται η συνέχεια για την ομάδα αφού ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας παιγνίδια με τον Ηρακλή Ψαχνών και τον Πέλοπα Κιάτου.Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε κάποιο βαθμό εκεί γιατί αλλιώς…………………

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ: Σωτηράκης, Πουλόπουλος, Γιάννος. Κουμπούρας, Ντάκος, Νούλας, Σπ.Παππάς, ( 83 Αντουλινάκης) Μετζιάνι, Βέργος,Κλιάφας ( 58 Χασακής) Ψαρρής,



Δεν υπάρχουν σχόλια: