Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 0-0

Μετά από ένα κακό αγώνα ΑΕΚ Ερμιονίδος και Χιλιομόδι έμειναν στο φτωχό 0-0.Οι δύο ομάδες φάνηκαν κουρασμένες από τα συνεχή παιγνίδια που έδωσαν Τετάρτη Κυριακή.

Ο ΑΓΩΝΑΣ :Πρώτη καλή φάση για το Κρανίδι στο 6 λεπτό όταν ο Ψαρρής εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά η μπάλα έφτασε στην μικρή περιοχή του Μπέκου και εκεί πετάχτηκαν οι αμυντικοί του Χιλιομοδίου στέλνοντας την μπάλα και πάλι κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 17 μετά από λάθος των αμυντικών του Χιλιομοδίου η μπάλα έφτασε στον Σπ.Παππά που σούταρε για να αποκρούσει αμυντικός στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Κόρνερ που εκτέλεσε ο Σπ.Παππάς η μπάλα έφτασε στο Γιάννο το σουτ πού εξαπέλυσε η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια άουτ.. Στο 25 έγινε μια δυνατή σέντρα προς τον Χασακή που δεν πρόλαβε. Στο 32 σε κόρνερ του Μεντζιάνι η μπάλα φτάνει μέσα στην περιοχή εκεί την διεκδικεί ο Γρ,Παππάς ο οποίος πέφτει αλλά η μπάλα μάλλον χτυπάει και σε χέρι αντίπαλου που μπορεί να είναι και πέναλτυ. Για να φτάσουμε στην φάση του 41 όταν η μπάλα φτάνει στον Γρ.Παππά

αυτός με ωραίο τακουνάκι στέλνει την μπάλα στο ύψος του πέναλτυ στον Κλιάφα και αυτός αντί να σουτάρει μόνος του με τον τερματοφύλακα αφήνει την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και να την πάρουν οι αντίπαλοι αμυντικοί. Με αυτή την φάση φτάσαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Χιλιομοδίου μπήκε πιο ορεξάτη στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να μεταφέρει το παιγνίδι προς την περιοχή μας. Σε κάποιο βαθμό τα κατάφερε αφού οι επιθετικοί του μπήκαν κάποιες φορές στην περιοχή μας αλλά εκεί ο Σωτηράκης καθάριζε .Στο 61 έφυγε από τον αγώνα ο Καλατζής και την θέση του πήρε ο Ντάκος και στο 65 στην θέση του Κλιάφα μπήκε ο Πέτρος Ελένης.

Στο 77 σέντρα του Ντάκου από δεξιά η μπάλα έφτασε στο Σπ,Παππά η κεφαλιά που έκανε έφυγε λίγο άουτ. Και τελευταία φάση περίπου στο 92 όταν ο τερματοφύλακας του Χιλιομοδίου έσωσε σίγουρο γκολ από σουτ του Γρ.Παππά,

MVP: Από τους παίκτες του Κρανιδίου ξεχωρίσαμε τον Σπ.Παππά ο οποίος έκανε πολλά χιλιόμετρα τον Ψάρρη και τον Χασακή πού προσπαθούσε στην επίθεση μόνος του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: Όπως αναφέραμε και στην αρχή του ρεπορτάζ οι παίκτες των κατηγοριών αυτών δεν είναι συνηθισμένοι σε αγώνες Κυριακή Τετάρτη. Και εάν δούμε το πρόγραμμα που έχει βγάλει η ομάδα μας οι παίκτες μας είναι ήρωες. Την προηγούμενη Τετάρτη κύπελλο με τον Παναυπλιακό μετά την Κυριακή ταξίδι και αγώνα στα Ψαχνά μετά ταξίδι πάλι εκτός στο Κιάτο. και σήμερα Κυριακή πάλι αγώνα. Από τίς 11 Μαρτίου έχουν δώσει τέσσερεις δύσκολους αγώνες και σχεδόν παίζουν οι ίδιοι παίκτες.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Σε μέτρια επίπεδα κινήθηκε η διαιτησία του Αθηναίου Γρίμμα.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ :

Σωτηράκης,Γιάννος,Νούλας, Κλιάφας ( 65 Π.Ελένης) Ψαρρής, Σπ.Παππάς, Μετζιάνι, Καλατζής, ( 61 Ντάκος ) Γρ.Παππάς, Χασακής, Κουμπούρας,

Δεν υπάρχουν σχόλια: