Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΟΣ -ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ 2-1

Δια πυρός και σιδήρου έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Ακράτητου η ΑΕΚ Ερμιονίδας, καθώς με γκολ του Πουλόπουλου ( video 2)στο 81΄, επικράτησε με 2-1 για την 11η αγωνιστική του 7ου ομίλου

του περιφερειακού πρωταθλήματος.. Οι «Κίτρινοι», αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα από την καλά στημένη και διαβασμένη αμυντική γραμμή των παικτών του Ακράτητου και ίδρωσαν μέχρι να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη.Το σκορ είχε ανοίξει στο 30 Ο Κάσσος για τον Ακράτητο για να φερει τον αγώνα στα ίσια ο Κλιάφας στο 42 ( video 1),
Ο ΑΓΏΝΑΣ :Το Κρανίδι ξεκίνησε επιθετικά και έδειξε ότι ήθελε να τελειώνει τον αγώνα από την αρχή. Στο 10 λεπτό μία σέντρα σουτ από δεξιά του Παππά η μπάλα πήρε μια παράξενη πορεία και χτύπησε στη δεξιά συμβολή των δοκαριών του Ακράτητου από εκεί έφτασε στον Ανέστη που εξ επαφής έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 14 φάουλ από αριστερά του Μεντζιάνι κεφαλιά του Αντουλινάκη λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα στο 16 μπαλιά του Βέργου στο κέντρο της άμυνας του Ακράτητου εκεί πετάχτηκε ο Ντάκος και με σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ .Στο 20 σέντρα του Παππά από δεξιά , κεφαλιά –ψαράκι του Αντουλινάκη λίγο άουτ. Από το 24 και μετά ο Ακράτητος άρχισε να ισορροπεί τον αγώνα βγήκε στην επίθεση και στο 30 κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ όταν ο Σωτηράκης έδιωξε με άτσαλο βολέ την μπάλα από την περιοχή του η μπάλα έφτασε στο κέντρο του γηπέδου ,όπου την πήραν οι παίκτες του Ακράτητου και βγήκε μια μπαλιά στον Κάσσο και αυτός με σουτ από πλάγια δεξιά έκανε το 0-1.Το γκολ αφύπνισε τους παίκτες του Κρανιδίου που άρχισαν να παίρνουν πάλι τα ηνία του αγώνα και στο 41 είχαμε μια ανατροπή του Ανέστη στην περιοχή που κάλλιστα θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι Στο επόμενο λεπτό από κόρνερ του Παππά η μπάλα έφτασε στον Κλιάφα και αυτός με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-1 (video 1).Στο 44 ο Παππάς διεκδίκησε την μπάλα έξω από την περιοχή του Ακράτητου σέντραρε στο κέντρο της άμυνας του Ακράτητου εκεί φάνηκε να ελέγχουν την πορεία της μπάλας οι αμυντικοί όμως τους ξέφυγε έφτασε στον Αντουλινάκη που και αυτός ξαφνιάστηκε για να χαθεί μια καλή ευκαιρία. Στο 45 πάλι μια κεφαλιά από καλή θέση του Αντουλινάκη απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ακράτητου. Στο ίδιο μοτίβο πήγε και το δεύτερο ημίχρονο με τον Ακράτητο όμως να χάνει την πρώτη ευκαιρία όταν ένα δυνατό σουτ των παικτών του η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 60 φάουλ του Βέργου απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ακράτητου δύσκολα. Σε αυτό το ρυθμό πήγαινε ο αγώνας το Κρανίδι ήταν συνεχώς στην επίθεση και ο Ακράτητος αμυνόταν. Το γκολ όμως δεν άργησε να έρθει. Ήταν το 81 όταν το Κρανίδι κέρδισε ένα φάουλ από την δεξιά πλευρά εκτελέστηκε στην καρδιά της άμυνας του Ακράτητου και εκεί πετάχτηκε ο νεοεισελθών Πουλόπουλος και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 2-1 λυτρώνοντας τους διακόσιους φιλάθλους. (video 2).
ΤΙ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΎΜΕ: Την μαχητικότητα που έδειξαν σήμερα οι παίκτες του Κρανιδίου που παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ δεν πανικοβλήθηκαν έβαλαν την μπάλα κάτω και κατάφεραν να γυρίσουν το εις βάρος τους σκόρ. Αξίξει να σημειωθεί ότι σήμερα δεν έπαιζαν δύο βασικές μονάδες της ομάδας ο Ψαρρής και ο Γρηγόρης Παππάς λόγω καρτών.
ΤΙ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΆΣΟΥΜΕ:Τις άδειες εξέδρες του γηπέδου .Η ομάδα προέρχετε απο τέσσερεις συνεχείς νίκες σε πολύ δύσκολες έδρες και όμως το γήπεδο είναι άδειο. Τι άλλο πρέπει να κάνουν οι παίκτες μας …………..
Ο ΚΟΡΥΦΑΊΟΣ :Εάν το σκορ έμενε στο 1-1 ο κορυφαίος του σημερινού αγώνα θα ήταν ο γκολκίπερ του Ακράτητου. Ζητάμε συγγνώμη δυστυχώς δεν ξέρουμε το όνομά του αλλά όταν ένας παίκτης μπαίνει περίπου δέκα λεπτά πριν την λήξη και βάζει το νικητήριο γκολ τότε δικαιούται το τίτλο του MVP και αυτός είναι ο Πουλόπουλος.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ; Ο κος Σταμογιαννόπυλος ( Αθηνών )τα πήγε πολύ καλά σε γενικές γραμμές όμως ελέγχετε στην φάση του 41 στην ανατροπή του Ανέστη .Επίσης θα θέλαμε να πούμε για μια όμορφη παρουσία που είχαμε στους βοηθούς την κα Θεοδωροπούλου που τα πήγε περίφημα σε σχέση κάποιους άλλους βοηθούς που έχουν περάσει από το Κρανίδι

OI ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΡΑΝΙΔΙ: Σωτηράκης, Λεβιδιώτης (88' Μπινιάκου), Γιάννος, Ντάκος (70' Κιάφα), Μετσάνι, Αντουλινάκης (73' Πουλόπουλος), Ανέστης, Κλιάφας, Παππάς, Βέργος, Νούλας.
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Νάκα, Θεοδωρόπουλος, Σιακαβάρας, Ιωσήπου, Νομικός, Τσούπρος, Παρασίδης (70' Σχίζας), Κάσος, Τσιγκόπουλος (80' Ακρίβος), Δημόπουλος (46' Κοσμάς), Καλογεράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: