Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ-ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 1-2

Μέσα σε ένα βαρύ από την βροχή γήπεδο η ΑΕΚ Ερμιονίδας κατάφερε να κάνει την τέταρτη σερί νίκη της κερδίζοντας μέσα στο Χιλιομόδι τον τοπικό Ατρόμητο με σκόρ 1-2.Σκόρερς για την ΑΕΚ Ερμιονίδας ήταν ο Σπύρος Γιάννος στο 6 λεπτό του αγώνα και ο Γρηγόρης Παππάς στο 70 λεπτο. Στο 13 ο Κλιάφας είχε δοκάρι Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα δεν ήταν μόνη σε αυτό το δύσκολο εκτός έδρας αγώνα αφού είχαν ταξιδέψει πολλοί φίλαθλοι απο το Κρανίδι παρ όλες τις άσχημες καιρικές συνθήκες που Όσο για τον διαιτητή Ν.Φωτόπουλο ήταν άψογος στα σφυρίγματά του. Όσο για διακριθέντες δεν θα ψάξουμε γιατί σε μια τόσο μεγάλη νίκη όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εάν γράψουμε για κάποιον παίκτη θα αδικήσουμε κάποιον άλλο.
ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ: Μπέκος, Παπαϊωάννου Γ. (70' Τσουμάνης Χ.), Παπαϊωάννου Π., Λέκκας, Γκαρμίρης (58' Γεώργαρης Θ.), Γεώργαρης Σ., Μπαστούνης (84' Βλάσσης), Μπαλής, Μυριώτης, Τσουμάνης Σ. Δ., Μπαλάφας.
ΚΡΑΝΙΔΙ: Σωτηράκης, Λεβιδιώτης, Βέργος, Νούλας, Γιάννος, Μετσάνι, Κλιάφας, Παππάς Σ. (87' Ντάκος), Ψαρρής, Εντι (65' Παππάς Γ.), Aνέστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: