Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

ΒΡΑΣΙΕΣ-ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 3-0


Σε ένα μέτριο ποιοτικά αγώνα Βρασιές και ΑΕΚ Ερμιονίδας τελείωσαν το ημίχρονο με σκόρ 0-0.Ο αγωνιστικός χώρος παρόλο που είναι πλαστικός χλοοτάπητας βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση λόγω της καταιγίδας που είχε προηγηθεί. Παρόλα αυτά το Κρανίδι κέρδισε πέναλτυ στο 25 λεπτό ύστερα απο ανατροπή του Μαλτέζου. Το πέναλτυ ανέλαβε να εκτελέσει ο Αντώνογλου στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Βρασιών μπήκε πιο επιθετικά από το Κρανίδι και με την βοήθεια του διαιτητή Λαγού που απόβαλε τον Ντάκο στο 59 ήρθε η κατάρρευση για την ομάδα μας. Οι πληροφορίες μας λένε ότι ήταν άδικη η αποβολή. Όμως δεν υπάρχει δικαιολογία να δέχεσαι τρία γκολ σε 20 λεπτά από μία ομάδα που έχει παίξει στην κατηγορία τέσσερεις αγώνες. Και δεν υπάρχει δικαιολογία να δέχεσαι τρία γκολ όταν έχεις περάσει νικηφόρα μέσα από μία δύσκολη έδρα όπως είναι η Θήβα.
BΡΑΣΙΕΣ: Αλεξόπουλος, Κορολόγος, Παππούλιας, Αδάμης Δ., Κουγιάς, Αδάμης Ι., Ζιουλής (88' Μπακάλης), Ιατρίδης (75' Τσαγγούρης), Μπάρλας, Κατσούδας, Κουτσοκώστας (74' Δαλιάνης).
ΚΡΑΝΙΔΙ: Σαπουνάς, Ντάκος, Μπουρελάκος, Μαλτέζος (82' Δαραμάρας), Κιλασίν, Αναστασιάδης, Γκαβούδης, (58' Λαμπρούσης), Μετσιάνι, Μακρίδης, Αντώνογλου, Ψαρρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: