Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 17 Μαΐου 2009

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 1-0

Με ένα γκόλ του Μετζιάνι στο 5 λεπτό το Κρανίδι κέρδισε τον Ολυμπιακό Λουτρακίου με 1-0 και έμεινε για μια ακόμα χρονιά στην Δ Εθνική.

Ο ΑΓΩΝΑΣ : Ο αγώνας ξεκίνησε με το Κρανίδι να ζητάει να ζητάει το γκολ από τα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Κάτι που πέτυχε στο 5 λεπτό όταν αμυντικός του Λουτρακίου έκανε χέρι σε σέντρα που έγινε από αριστερά από τον Μετζιάνι. Η μπάλα βρήκε χέρι αμυντικού και το πέναλτυ μετέτρεψε σε γκολ ο Μετζιάνι.

Στο 9 λεπτό το Λουτράκι έφτασε πολύ κοντά στο γκολ το σουτ όμως που έκαναν οι παίκτες του απέκρουσε ο Σωτηράκης.. Στο 14 ο τερματοφύλακας του Λουτρακίου έδιωξε πολύ δύσκολα σε κόρνερ όταν η μπάλα πήγαινε στο Γ απο μια παράξενη τροχιά που πήρε. Τ κόρνερ εκτέλεσε ο Μετζιάνι η μπάλα πήγαινε στον Χασακή εκεί πρόλαβε τη μπάλα ο γκολκίπερ του Λουτρακίου και απέκρουσε σταθερά. Στο 25 το Λουτράκι εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή του Κρανιδίου και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 25 ο Νούλας τραυματίστηκε και την θέση του πήρε ο Κουμπούρας.

Στα υπόλοιπα λεπτά του ημιχρόνου δεν έγινε σχεδόν καμία φάση. Το Κρανίδι κοίταξε να φυλάξει τα νώτα του και να κρατήσει το πολύτιμο 1-0,Με την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου προσπάθησε να αιφνιδιάσει και πάλι το Λουτράκι όμως τα σούτ του Γρ.Πππ’α και Χασακή απο το 47 έως το 51 έφυγαν ψηλά άουτ..Στο 57 ο Σκαρτάδος πέρασε το νεαρό Καλατζή στην θέση του Πουλόπουλου .Στο 75 ο Ντάκος πέρασε στην θέση του Χασακή. Στο 76 ο Γρ.Παππάς πέρασε μια ωραία μπαλλιά στον Γιαννο το δυνατό σουτ που έκανε η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 77 καταπληκτική εναλλαγή της μπάλας από το Γρ.Παππά στον Καλατζή και αυτός στον Μετζιάνι το σουτ του οποίου έφυγε λίγο άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα. Το σφύριγμα της λήξης του αγώνα βρήκε τους παίκτες του Κρανιδίου να πανηγυρίζουν την παραμονή.

MVP: Όλα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο. Δεν θέλουμε να αδικήσουμε κανέναν. Όλα τελείωσαν θετικά για την ομάδα μας.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ :Ο Ιωσήφ Σφακιανάκης είναι από τους καλύτερους ρέφερυ στην Γ Εθνική και αυτό το απέδειξε σήμερα .Απλός ήταν κοντά στις φάσεις με λίγα λόγια τέλειος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: Σωτηράκης, Πουλόπουλος (57 Καλατζής) Γιάννος, Νούλας (25 Κουμπούρας) Μετζιάνι .Σπ.Παππάς, Βέργος. Κλιάφας, Ανέστης, Χασακής , ( 75 Ντάκος ) Γρ.Παππάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: