Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΘΗΒΑ 0-2

Με δύο γκολ στην αρχή και το τέλος του του δευτέρου ημιχρόνου η Θήβα απέδρασε με 0-2 από το Κρανίδι μένοντας στο κυνήγι της πρώτης θέσης που οδηγεί στη Γ Εθνική και στέλνοντας το Κρανίδι πιο κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού.
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
Οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο με σκοπό να μην δεχτούν γκολ έχοντας σφικτές άμυνες και να προσπαθήσουν να πάρουν τα ηνία του αγώνα.
Και αυτό που θα πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου έκρυβε πολλές παγίδες από τα νερά που είχαν συσσωρευθεί σε πολλά σημεία του γηπέδου από την καταρρακτώδη βροχή που είχε προηγηθεί του αγώνα με αποτέλεσμα σε πολλά σημεία να κολλάει η μπάλα και να υπάρχει κύνδινος για την σωματική ακεραιότητα των παικτών.
Αυτό το κατάφερε η ομάδα του Κρανιδίου η οποία δημιούργησε και την πρώτη φάση όταν ο Πέτρος Ελένης έκανε μία σέντρα σουτ από αριστερά αλλά ο γκολκίπερ Σταματέλος της Θήβας καθάρισε την φάση. Δύο λεπτά αργότερα ο Σπύρος Παππάς με πλασσε από το ύψος του πέναλτυ προσπάθησε να παραβιάσει την εστία της Θήβας αλλά και πάλι ο Σταματέλος απόκρουσε το δυνατό σουτ. Δυο λεπτά αργότερα πάλι κάτι πήγε να γίνει στην περιοχή της Θήβας αλλά και πάλι ο Σταματέλος καθάρισε. Από εκεί και πέρα η Θήβα ισσορόπισε τον αγώνα βγήκε μπροστά αλλά όλες οι επιθέσεις σταμάταγαν έξω από την περιοχή του Σωτηράκη. Για να έρθει το 44 λεπτό όταν ο διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο πέναλτυ στην Θήβα σε πέσιμο επιθετικού που δεν ήταν. Στην συγκεκριμένη φάση αποβλήθηκε ο Νούλας με κόκκινη κάρτα. Να αναφέρουμε ότι είχε προηγηθεί οφσάιντ που δεν δόθηκε απο τον επόπτη Τσουκνίδα..
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κρανιδίου μπήκε με σκοπό να μπορέσει να ανοίξει το σκορ αν και αυτό ήταν δύσκολο με δέκα παίκτες.
Και στο 46 έγινε το 0-1 όταν ο Καπρινιώτης με πλασσε μέσα από την περιοχή εκμεταλλεύτηκε λάθη των αμυντικών της ομάδας του Κρανιδίου. έστειλε την μπάλα στα δύχτια του Σωτηράκη.Εκεί φάνηκε να τελειώνει και ο αγώνας. Όταν έχεις απέναντι σου την δεύτερη ομάδα του ομίλου και παίζεις με δέκα παίκτες περιμένεις μοιραία του τέλος. Στο 76 παραλίγο να γίνει το 0-2 όταν ο Βέργος απόκρουσε την μπάλα πάνω στην γραμμή σε σουτ παικτών της Θήβας για να έρθει το 87 και ο Μπινιάκος να κάνει το 0-2 με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 88 παραλίγο να γίνει σύρραξη μεταξύ των παικτών όταν παίκτης της Θήβας έκανε αντιαθλητικό φάουλ στον Σπύρο Παππά με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:
O διαιτητής Τζαβάρας από την Φθιώτιδα ήταν πολύ λίγος για αυτό τον αγώνα. Καταρχάς στην φάση του πέναλτυ βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου με αποτέλεσμα να μην έχει καλή οπτική επαφή. Μετά ο επόπτης Τσουκνίδας δεν τα πήγαινε καλά με τα οφσάιντ. Αλλά τα άφηνε και άλλα όχι. Στην φάση του 88 έπρεπε να αποβάλει τον παίκτη της Θήβας στο σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Παππά.
ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ:
Κορυφαίοι του αγώνα από τους φιλοξενούμενους δεν μπορεί να είναι άλλοι εκτός από τους σκόρερς (Καπρινιώτης-Μπινιάκος) και από την ομάδα του Κρανιδίου ο Σπύρος Παππάς προσπάθησε πολύ στον νευραλγικό χώρο του κέντρου ο Ψαρρής προσπάθησε στην επίθεση και η αμυντική γραμμή τα πήγε καλά μέχρι το πρώτο γκόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: