Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Δ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΠΗΓΗ : http://dramagoal.gr


Πέμπτη  3-3-2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα (χθες) 3/3/11, η συντονιστική επιτροπή των ομάδων της Δ Εθνικής συναντήθηκε παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ κ Πιλάβιου στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με τον κ Μπιτσαξή. 

Τα μέλη της επιτροπής εξήγησαν στον κύριο Μπιτσαξή την δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα σωματεία της Δ Εθνικής και έθεσαν επιτακτικά το θέμα των καθυστερημένων από την Πολιτεία των τακτικών επιχορηγήσεων,  καθώς και το θέμα της ενίσχυσης των σωματείων από τον ΟΠΑΠ .

Παρόλη την καλή διάθεση, που έδειξε ο κ. Γενικός στο να ακούσει τα προβλήματα της κατηγορίας, δυστυχώς η επιτροπή μας δεν έλαβε καμία συγκεκριμένη δέσμευση, ως προς τις οφειλόμενες εδώ και τρία χρόνια τακτικές επιχορηγήσεις, αλλά αρκέστηκε να αναφέρει τις προθέσεις του για αλλαγή του μοιράσματος των χρημάτων του ΟΠΑΠ, με έμφαση στην ενίσχυση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων   στο μέλλον.

Δυστυχώς η κατάσταση μετά και από την σημερινή (χθεσινή) συνάντηση, γίνεται ακόμη ποιο δύσκολη και το μέλλον ακόμη ποιο δυσοίωνο για τις ομάδες και το πρωτάθλημα της Δ Εθνικής. Την κατάσταση αυτή, η συντονιστική επιτροπή θα συζητήσει με τον κύριο Πιλάβιο, στην συνάντηση που θα έχει την Τετάρτη 9 Μαρτίου στο γραφείο του στην Ομοσπονδία, ώστε όλοι μαζί, Ομοσπονδία και ομάδες, να βρούνε λύσεις στα προβλήματα του πρωταθλήματος της Δ Εθνικής.

Τα μέλη της συντονιστικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: