Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 0-3


Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής στον σημερινό αγώνα. Η ομάδα της Κορίνθου είναι μια ομάδα έμπειρη και ήξερε τι ζήταγε στον αγωνιστικό χώρο σε αντίθεση
με το Κρανίδι -μια νέα ομάδα που ξεκινάει από το μηδέν- πού έψαχνε να βρει τα πατήματα του   .Και βέβαια για την ομάδα του Κρανιδίου ήταν το πρώτο δυνατό φιλικό εντός έδρας. Στο αγωνιστικό κομμάτι αυτό που φάνηκε ήταν  η απουσία ενός οργανωτή στο κέντρο του γηπέδου που θα πάρει τη μπάλα και θα την μεταφέρει στην αντίπαλη περιοχή για να αξιοποιηθούν οι επιθετικοί της αλλιώς πολύ δύσκολα θα έρθει το γκολ.
 Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα στάθηκε κάπως καλά μέχρι την στιγμή που τραυματίσθηκε ο Δρίτσας. Μάλιστα ήταν και το λεπτό που η ομάδα της Κορίνθου άνοιξε το σκορ όταν ο Μαρούδας από καθαρή θέση έφυγε μόνος του προς την περιοχή του Κρανιδίου το πλασέ που επιχείρησε απέκρουσε ο Ραβούσης και στην επαναφορά με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 60 ο Μαντάς σέντρασε στην καρδιά της άμυνας του Κρανιδίου και εκεί ο Σπυρόπουλος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-2.Στο 88 ο Ντόνας έκανε σέντρα σουτ στην καρδιά της άμυνας του Κρανιδίου και ο Μαλαχάτης με πλασέ   έκανε το τελικό 0-3,
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιωαννίδης με βοηθούς τους Κώνστα και Δαρσινό όλοι του Συνδέσμου Αργολίδας.
ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Ραβούσης,Κοξίδης,Μυροφορίδης,Τσολάκος ( 57 Δαγρές) , Πέτγαζλης ( 80 Κιρτάκης) ,Γιαννούκαρης,Χρήστου,Δρίτσας (19 Δειμέζης 88 Νικόδημος Δημ) ,Μπουγιούραςμ Τζώρτζης (54 Καλατζής) , Σταματέλος.
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ  Καρνέσης (46 Δημαράκης) Φραγκάκης (40 Μπιτσάκος) Φίλης (46 Νικολάου) Σεντεμέντες ( 46 Καλλογιαννίδης) Σπυρόπουλος ( 81 Στυλιανίδης) Παπάς Σπ.Γιαννούλης ( 46 Μαντάς) Καφαντάρης ( 69 Μαλαχάτης) Ιακωβάκης ( 46 Παππάς Χρ.Μαρούδας, Αράπογλου ( 46 Ντόμας)


Δεν υπάρχουν σχόλια: