Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΡΑΝΙΔΙ 21/12/2009
ΚΟΙΝ: ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ

ΠΡΟΣ Κ.Ε.Δ.- Ε.Π.Ο.

Αξιότιμοι κύριοι

Η ομάδα μας επικοινωνεί μαζί σας για δεύτερη φορά στη φετινή περίοδο για να αναφερθεί στα δικά σας θεματα (ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ).
Ηπρώτη φορά ,να σας υπενθυμίσουμε ήταν μετά την απώλεια δύο βαθμών ( ισοφαριστήκαμε στο 92 με τον Πανελευσινιακό) και επικοινωνήσαμε όχι για να διαμαρτυρηθούμε αλλά για να σας δώσουμε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  στην τριάδα (ΨΗΛΟΠΑΝΑΓΙΏΤΗ-ΣΚΟΡΔΟΥ-ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ) του Συνδέσμου Διαιτητών Μεσσηνίας) που έδωσε ρεσιτάλ.
Αυτά για να φύγει η σκέψη και η υποψία εμπάθειας ή προκατάληψης .
Η σημερινή επικοινωνία γίνεται μετά από ΝΙΚΗ (2-1 με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου) και αναφέρεται στην κακή διαιτησία του κυρίου ΓΕΩΡΓΑΚΙΛΑ του Συνδέσμου Διαιτητών Μεσσηνίας.
Μετά τον αγώνα με το ΔΗΛΕΣΙ (1-1) που διαιτήτευσε ο κύριος ΓΕΩΡΓΑΚΙΛΑΣ δεν εκδόσαμε ανακοίνωση παρ’ολο που και τότε η διαιτησία τοπυ ήταν ΚΑΚΗ για να μην μας αποδοθεί το «κρύβεται πίσω από την Διαιτησία για την απώλεια.»
Σήμερα όμως μετά την ΝΙΚΗ δικαιούμαστε να ομιλούμε.
Λανθασμένες αποφάσεις ( με αποκορύφωση τον καταλογισμό ανύπαρκτου πέναλτι και απευθείας κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή μας) ασυνενοησία με τους βοηθούς του και ιδιαίτερα με τον πρώτο επόπτη κύριο Δαλαμανάρα προκάλεσαν εκνευρισμό τόσο στην ομάδα αλλά και περισσότερο στους φιλάθλους μας που με υπεράνθεωπες προσπάθειες τα μέλη της διοίκησης συγκράτησαν για την αποφυγή επεισοδίων.
Η ομάδα μας καμαρώνει για την άψογη συμπεριφορά και φιλοξενεία σε όλες τις Διαιτητικές τριάδες (ακόμα και την χτεσινή).Αδιάψεστος μάρτυς η για τα παραπάνω όλων των ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΩΝ.
Η συνέχεια αυτής της φιλοξενείας και συμπεριφοράς είναι δεδομένη αρκεί να μην προκαλείτε η κοινή λογική με τον ορισμό αποδεδειγμένα ΚΑΚΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.
Ευελπιστόντας στην λήψη όρθότερων αποφάσεων σας ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ 2010 με ΥΓΕΙΑ-ΕΥΤΥΧΙΑ για όλους ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ.

                                                                           ΜΕ ΤΙΜΗ
                                                                          ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


                                                                     ΠΕΤΡΟΥ ΠΕΤΡΟΣ
                                                                  ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: