Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ-ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ




Δύο νίκες σε δύο φιλικά έκανε η ΑΕΚ Ερμιονίδας. Συγκεκριμένα το Σάββατο 29 Αυγούστου κέρδισε μέσα στο Βέλο την τοπική ομάδα με σκορ 3-1 και την Κυριακή 30 Αυγούστου μέσα στο Κρανίδι τον Κολωνό με σκορ 2-0.
Πιο αναλυτικά.
Ελλάς Βέλου-ΑΕΚ Ερμιονίδας 1-3
Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Δήμο Δαραμάρα που πέτυχε δύο γκολ η ΑΕΚ Ερμιονίδας κέρδισε σε φιλικό που έγινε στο Βέλο την Ελλάς Βέλου ομάδα της Α Κορινθίας με σκορ 3-1.Στο 4 λεπτό ο Μακρίδης έκανε το 0-1 για να έρθει η ισοφάριση στο 31 με τον Βάθη. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Δαραμάρας έκανε το 1-2 και επτά λεπτά αργότερα πάλι ο ίδιος παίκτης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3.Απο το λεπτό αυτό και μετά ο Γιώργος Σκαρτάδος έκανε αλλαγές βάζοντας του μικρούς της ομάδας.
Η σύνθεση του Κρανιδίου:
Σαπουνάς (60 Λάμπρου), Μαλτέζος, Μπουρελάκος,
Κιλασίν Χαλίλ, Λαμπρούσης (46 Αναστασιάδης) ,Μετζιάνι ( 65 Λαφιώτης), Ψάρρης (40 Γκαβούδης), Αντώνογλου (67 Βάθης), Μακρίδης (55 Λαδάς) Δαραμάρας (62 Δαγρές).
ΑΕΚ Ερμιονίδας-Κολωνός 2-0
Δεύτερο φιλικό μέσα σε 24 ώρες για το Κρανίδι με την ομάδα του Κολωνού β κατηγορίας Αθηνών. Παρόλι την κούραση που είχαν οι παίκτες του Κρανιδίου κέρδισαν με σκόρ 2-0.Το πρώτο γκόλ μπήκε στο 17 απο τον Λαδά και το δεύτερο στο 76 απο το Λαμπρούση.
Η σύνθεση του Κρανιδίου:
Λάμπρου (46 Σαπουνάς) ,Μπουρελάκος , Μαλτέζος, Γκαβούδης, Αναστασιάδης (46 Λαμπρούσης) ,Κιλασίν ( 77 Βάθης) Μετζιάνι , Ψαρρής (73 Δαγρές) Λαφιώτης, Αντώνογλου (62 Ντάκος) Λαδάς ( 46 Δαραμάρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: