Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009
Κυριακή 30 Αυγούστου 2009
ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ-ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ Η ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009
Η ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ
ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 0-2

Σάββατο 22 Αυγούστου 2009
ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Τρίτη 18 Αυγούστου 2009
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ
Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009
Κυριακή 16 Αυγούστου 2009
ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ 2-1

Στην επανάληψη και το πρώτο δεκάλεπτο μπήκαν και τα δύο γκόλ. Στο 52 περίπου ο Αντώνογλου σούταρε έξω από την περιοχή και απέκρουσε ασθενώς ο τερματοφύλακας του Ποσειδώνα,η μπάλα έφτασε στον ξεμαρκάριστο Δαραμάρα και με πλασέ έκανε το 1-1.Τρία λεπτά αργότερα ύστερα από σέντρα του Μετζιάνι πάλι ο Δαραμάρας με κεφαλιά έκανε το 2-1. Στο 60 περίπου το Κρανίδι κέρδισε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ποσειδώνα Σχοινάς μετά από εκτελέσει του Ψαρρή.
Από το λεπτό αυτό και μετά ο Γιώργος Σκαρτάδος πέρασε τους Αναστασιάδη. Γιάννη Ελένη ,Καπράνη,Κοντοβράκη, Λαδά άι Δαγρέ.
Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ
Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ

Μετά το τέλος του αγιασμού ο Γιώργος Σκαρτάδος με τον βοηθό του το Θανάση Μαλτέζο προπόνησαν τους ποδοσφαιριστές για μία ώρα περίπου. Χώρισαν του; παίκτες σε τρία γκρουπ και παρόλο τη ζέστη που επικρατούσε έκαναν τρέξιμο .Στη συνέχεια τα δύο από τα τρία γκρουπ έπαιξαν διπλό για να ξεμουδιάσουν από τον αγώνα που είχε προηγηθεί στο Δρέπανο Αυτός που μας έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ο Γιώργος Σαπουνάς. Αν και είχε να κάνει προπόνηση από το Μάιο έδειξε στοιχεία μεγάλου γκολκίπερ αφού σε κάποιες στιγμές ήταν ανίκητος. Όπως επίσης και ο δεύτερος γκολκίπερ ο Αλέξανδρος Λάμπρου έδειξε και αυτός πολύ καλά στοιχεία. Απαρατήρητοι δεν πέρασαν ούτε οι δύο τελευταίες μεταγραφές της ομάδας ο Σταμάτης Αναστασιάδης και ο Χαλιλ Κιλασίν.
Ο ΧΑΛΙΛ ΚΙΛΑΣΙΝ ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο Χαλίλ Κιλασίν τα έκανε στον Ηλιο Ιαλυσού στο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας Δωδεκανήσου με προπονητή τον Δημήτρη Δοξάκη. Αγωνίσθηκε για αρκετό διάστημα και με τις εξαιρετικές φτου εμφανίσεις τράβηξε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων αλλά τελικά κατέληξε στον Απόλλωνα Καλυθιών.
Στο ίδιο διάστημα διετέλεσε βασικό στέλεχος των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου με προπονητές τον Γιώργο Μποσγανά, τον Σταύρο Σταύρου και τον Σάββα Ορφανίδη.
Στα 17 του χρόνια πήρε μεταγραφή για τον Απόλλωνα Καλυθιών κι έκανε καταπληκτική χρονιά. Ο τότε προπονητής της ομάδας Σπύρος Αγγελόπουλος διέκρινε από την αρχή τα προσόντα που διέθετε ο νεαρός ποδοσφαιριστής και του εμπιστεύθηκε θέση στην εντεκάδα του Απόλλωνα. Είχε 20 συμμετοχές και παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν ως κεντρικός αμυντικός πέτυχε πέντε (5) γκολ και βοήθησε την ομάδα του στην καλή πορεία που έκανε στο πρωτάθλημα.
Το 2007 έκανε το άλμα και πήρε μεταγραφή για τον «Αετό Ανωγείων», αφού άνθρωποι του τον εντόπισαν στις Καλυθιές και τον πήραν στην Κρήτη.
Ο Αετός είναι η ομάδα που έγινε γνωστή ανά το πανελλήνιο με τα επεισόδια που είχαν διαδραματιστεί, όταν είχαν κλείσει τους διαιτητές στ'αποδυτήρια και τους έσωσε ο πρόεδρος του σωματείου ο Παπά-Ανδρέας Κεφαλογιάννης. Στο πρωτάθλημα 2007-2008 ο Χαλίλ Κιλασίν είχε 25 συμμετοχές και 5 γκολ.
Στη περσυνή είχε 25 συμμετοχές με τη φανέλα του Αετού 16 φορές και είχε σημειώσει 3 γκολ. Την προηγούμενη περίοδο 2007-2008 είχε προπονητές τον κ. Ζαφείρη και στη συνέχεια τον κ. Πατσούδη. Τήν περίοδο που πέρασε 2008-2009 ο Αετός είχε στον πάγκο του τον έμπειρο τεχνικό Κώστα Τσαγκαράκη και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από έναν έμπειρο επίσης προπονητή τον Γιώργο Προμπονά.
Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ-ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 0-1
Το Κρανίδι ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Αλέξανδρο Λάμπρου, Αρτάν Μετζιάνι, Κώστα Μαλτέζο ,Γιάννη Μπουρελάκο,Αλέκο Αντώνογλου, Σταύρο Λαμπρούση, Κίλ Ασίλ Χαλίλ, Σταμάτη Αναστασιάδη ,Βασίλη Γκαβούδη,Δήμο Δαραμάρα και Νίκο Μακρίδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν εκτός απο τον Αλέξανδρο Λάμπρου οι:Αντώνησ Καπράνης, Βαγγέλης Καλατζής,Γιάννης Ελένης,Αλέξανδρος Λαφιώτης,Ανδρέας Λαδάς,και ο Τάσος Βάθης.
Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009
ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ.-ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στα αγωνιστικά τώρα, μετά απο δύο εβδομάδες συνεχούς προπονήσεων συο γήπεδο του Πορτοχελιακού ήρθε η ώρα να γίνει και το πρώτο φιλικό.Την Κυριακή 9 Αυγούστου η ομάδα θα δώσει φιλικό στο Δρέπανο με αντίπαλο τον Εθνικό Τολού ομάδα της Α Κατηγορίας Αργολίδας.
19-20 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ Η ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ
Εξελίξεις σε ό,τι αφορά τη σέντρα στους 10 ομίλους της Δ' Εθνικής κατηγορίας σημειώθηκαν χθες, την ημέρα δηλαδή που επικυρώθηκε η αντικατάσταση του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος, Βαγγέλη Τοπολιάτη, από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χίου, Γιώργο Σαρρή.
Οπως γνωστοποιήθηκε, λοιπόν, η Δ' Εθνική δεν θα ξεκινήσει τελικώς στις 12-13 Σεπτεμβρίου, όπως αρχικώς είχε αποφασιστεί, αλλά το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου. Ακόμη ο καταρτισμός των ομίλων θα γίνει περί τα τέλη του Αυγούστου, ενώ οι κληρώσεις αυτών -που επρόκειτο να γίνουν σε Κρήτη (23 Αυγούστου), Αθήνα (24 Αυγούστου) και Βέροια (26 Αυγούστου)- θα διεξαχθούν σε νέες ημερομηνίες μετά τις 2 Σεπτεμβρίου.
Η βασικότερη αιτία των άνωθεν αλλαγών έγκειται στο ότι η πλειονότητα των συλλόγων της Δ' Εθνικής αντιμετωπίζει πρόβλημα με την έγκριση χρησιμοποίησης των γηπέδων τους από τις κατά τόπους περιφέρειες, οι οποίες ως γνωστόν χορηγούν και τις απαραίτητες άδειες. Οι ομάδες έχουν διορία μέχρι και τις 31 Αυγούστου να δηλώσουν την έδρα στην οποία θα αγωνίζονται (όπως και την εναλλακτική) και θεωρείται από την επιτροπή πως μέχρι τότε ο σκόπελος αυτός θα έχει ξεπεραστεί.
Σαρρής: «Λίγες οι αλλαγές»
Ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος, Γιώργος Σαρρής, με δηλώσεις του στο «Goal» ξεκαθάρισε πως «η Δ' Εθνική δεν πρόκειται να πάρει άλλη παράταση και πως de facto θα ξεκινήσει στις 19-20 Αυγούστου», προσθέτοντας πως «οι όμιλοι δεν θα έχουν ουσιαστικές αλλαγές, αφού αυτή είναι και η απόφαση που είχε πάρει πέρυσι το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ». Ακόμη ξεκαθάρισε ότι «δεν θα καλυφθούν τα τυχόν κενά που μπορεί να προκύψουν από αδυναμία συμμετοχής συλλόγων στην κατηγορία». Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου εμφανίστηκε πεπεισμένος πως «η νέα επιτροπή θα τα καταφέρει καλύτερα από την προηγούμενη. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε ποιοτικά το ποδόσφαιρο της Δ' Εθνικής».
ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL