Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Το επιστέγασμα των εργασιών της γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε σε δύο πολύωρες συνεδριάσεις (15/06/2009 & 22/06/2009) παρουσία πλήθους μελών ,τοπικών αρχών ,πολιτικών οικονομικών παραγόντων και φιλάθλων ήρθε την Τετάρτη 24 Ιουνίου με τη σύσταση –διάρθρωση του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Καταλυτικό ρόλο στην δημιουργία ενός ανανεωμένου σχήματος έπαιξαν αφενός το κέφι η όρεξη και η διάθεση νέων προσώπων για προσφορά και αφετέρου η παρουσία- δέσμευση του δημάρχου κου Σφυρή για οικονομική, υλική και ηθική στήριξη (προσωπική και από το δήμο).

Το Δ.Σ. αποτελούμενο από τον Δημήτρη Λαφιώτη (πρόεδρο) και
αντιπρόεδρος ο Βάκης Παριανός,γενικός γραμματέας ο Πέτρος Πέτρου,
ταμίας ο Γιώργος Αθανασούλας μαζί με τον Βασίλη Τσιλό,γενικός αρχηγός ο Χρήστος Γαλανόπουλος,υπεύθυνοι
γηπέδου ο Παναγιώτης Ελένης και ο Γιώργος Μαχαίρας υπεύθυνος υλικού ο Δημήτρης Τόκας και Νίκος Τζέλος και μέλος ο Στέφανος Καρανικόλας.

Το νέο Δ.Σ. θα πλαισιώνεται και θα στηρίζετε από το σύνολο των μελών των προηγούμενων διοικήσεων ,παλαιούς και νέους ποδοσφαιριστές και τοπικούς παράγοντες.

Το νέο Δ.Σ. με όραμα την δημιουργία μιας ομάδας με υψηλούς στόχους που θα αποδίδει ποιοτικό ποδόσφαιρο και θα αποτελεί πόλο έλξης των νέων παιδιών της επαρχίας (και όχι μόνο) ξεκινά από σήμερα τις επαφές του με προπονητές εγνωσμένης αξίας ,ποδοσφαιριστές της περιοχής και ποδοσφαιριστές σημαντικής εμβέλειας .

Το ποδοσφαιρικό Κρανίδι ενωμένο όσο ποτέ ξεκινά με σύνεση προσοχή και ενθουσιασμό μια προσπάθεια που παρά τις δυσκολίες της εποχής μας πιστεύουμε ότι θα έχει το τέλος που όλοι περιμένουμε .

Δεν υπάρχουν σχόλια: