Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 10 Μαΐου 2009

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ 2-0

Σε ένα αγώνα για γερά νεύρα το Κρανίδι κέρδισε τον Ερμή Μελιγού με σκορ 2-0.Και τα δύο γκολ των γηπεδούχων μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο από τον Μετζιάνι και τον Ψαρρή.

Ο ΑΓΩΝΑΣ : Επιφυλακτικά ξεκίνησε το Κρανίδι στο πρώτο ημίχρονο γι αυτό και συγκεκριμένα έγιναν όλες και όλες τέσσερεις φάσεις.. Η πρώτη καλή φάση έγινε στο 8 όταν η μπάλα έφτασε από τον Γρ.Παππά στον Γιάνου στο ημικύκλιο της περιοχής και το σουτ που εξαπέλυσε έφυγε ψηλά άουτ. Στο 14 ο Ανέστης έκανε σέντρα από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Σπ.Παππά όπου έχασε μια καλή ευκαιρία. Στο 19 ο Γρ.Παππάς μπήκε από δεξιά μέσα στην περιοχή της Μελιγούς έκλεισε προς το κέντρο και το σουτ που έκανε έφυγε άουτ. Στο 34 Ψαρρής έκανε ωραία σέντρα από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Σπ.Παππά που πήρε την κεφαλιά στο υψος της μικρής περιοχής

γύρισε τη μπάλα στο πέναλτυ εκεί όμως δεν βρέθηκε παίκτης του Κρανιδίου να κάνει το γκόλ. Στο 40 έγινε η φάση του ημιχρόνου όταν ο Γρ.Παππάς ξέφυγε ωραία από δεξιά και σέντραρε παράλληλα προς την εστία ,η μπάλα πέρασε από τους αμυντικούς και έφτασε στον Ψαρρή ο οποίος μόνος του με το τέρμα έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της Μελιγούς. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση για το πρώτο ημίχρονο,

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία καλή φάση όταν ο Μετζιάνι εκτέλεσε φάουλ από αριστερά η μπάλα πήρε φάλτσο και έφυγε άουτ από αριστερό κάθετο δοκάρι της Μελιγούς. Στο 55 έγινε το 1-0 από τον Μετζιάνι όταν μπήκε από δεξιά και πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Μελιγούς κάνοντας το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 60 ο Γρ. Παππάς έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 61 η Μελιγού παλίγο να σκοράρει αλλά ο Σωτηράκης γλίτωσε σίγουρο γκολ.

Στο 65 έγινε το 2-0 από τον Ψαρρή με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο 72 καταπληκτική μπαλιά του Κλιάφα έβγαλε τον Ψαρρή μόνο του με τον τερματοφύλακα της Μελιγούς το πλασέ που έκανε απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας. Στο 80 ο Σπ. Παππάς έδωσε τη θέση του στον Πουλόπουλο και στο 85 ο Ανέστης έδωσε τη θέση του στον Καλατζή. Στο 86 ο Σωτηράκης και πάλι απέκρουσε σε τετ α τετ με παίκτη της Μελιγούς στέλνοντας την μπάλα κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Κάπου εκεί τελείωσε και ο αγώνας αφού οι παίκτες μας μετά το 2-0 επαναπαύθηκαν.

MVP : Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν προβλήματα, στο δεύτερο όμως η ομάδα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έτσι δεν θέλουμε να αδικήσουμε κανένα.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ο διαιτητής Παπαπέτρου ήταν πολύ καλός.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ : Σωτηράκης.Γιάννος. Κλιάφας. Βέργος. Κουμπούρας, Νούλας, Σπ.Παππάς, (80 Πουλόπουλος) Μετζιάνι ,Ψαρράης, Ανέστης, (85 Καλατζής) Γρ. Παππάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: