Subscribe:

H ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΜΗΔΕΑ

Με πολλά προβλήματα τελείωσε η προετοιμασία της ομάδας του Κρανιδίου εν όψι του δύσκολου αγώνα την Κυριακή (01/02) στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου με αντίπαλο την τοπική ομάδα τής Μηδέας. Ο Θωμάς Κουρκούνας βλέπει τον Γιώργο Κλιάφα και τον Γιώργο Νούλα να απουσιάζουν λόγω καρτών. Ο πρώτος εκτίει την δεύτερη αγωνιστική από τις δύο που είχε τιμωρηθεί και τον δεύτερο
την μία αγωνιστική που τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στον εντός έδρας αγώνα με την Θήβα την προηγούμενη Κυριακή. Επίσης υπάρχουν οι τραυματίας Ανέστης ο οποίος θα απουσιάσει περίπου στον ενάμιση μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τις ομάδας όπως και ο Γιάννης Ελένης ...Στα θετικά είναι η μεταγραφή του Λάζαρου Κουμπούρα τον οποίο δεν ξέρουμε εάν έχει δικαίωμα να τον χρησιμοποιήσει ο προπονητής. Καλά θα ήταν να έπαιζε επειδή υπάρχει πρόβλημα στο κέντρο τις άμυνας με την τιμωρία του Νούλα.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο αγώνας που έγινε στις 5 Οκτωβρίου στο Κρανίδι έληξε με 2-2.Και τα δύο γκολ της αναμέτρησης είχε πετύχει ο κορυφαίος της συνάντησης αυτής Πέτρος Αντουλινάκης.
Την ομάδα αναμένεται να ακολουθήσουν και πάρα πολλοί φίλαθλοι από το Κρανίδι μιας και η απόσταση το επιτρέπει.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Α.Παπαπέτρου με βοηθούς τον Κ.Καραγιαννίδη και Γ.Δανέζη όλοι από τον σύνδεσμο της Αθήνας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: